top of page
motor
IMG_7080.HEIC

VIBROPAC BV

De specialist in verstuivers en gloeibougies!

Vibropac B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van speciaal demontagegereedschap voor de automotive industrie. Het gereedschap is speciaal geschikt voor het verwijderen van gloeibougies en verstuivers. Wij hebben voor elk probleem omtrent gloeibougies en verstuivers een oplossing voor u en kunnen deze in 99.9%* van de gevallen voor u ook oplossen. Ook afgebroken tappen en boren kunnen wij eruit halen. Dit laatste gebeurt uitsluitend in onze werkplaats, maar het verwijderen van gloeibougies en verstuivers doen wij zowel in onze werkplaats als ook bij u op locatie!

Heeft u op dit moment problemen bij het verwijderen van verstuivers en gloeibougies? Druk dan op onderstaande knop en vul het aanvraagformulier in! Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u! 

*Lees onze algemene voorwaarden voor de 0.1% van de gevallen waarbij het anders kan lopen

IMG_4990.jpg

Vibropac Service

Lukt het niet bij het verwijderen van vastzittende verstuivers of gloeibougies? Onze Service dienst lost op locatie het probleem op en zorgt dat u snel weer verder kan!

Klik hieronder om een serviceaanvraag te doen. Wij streven er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Het kan zo zijn dat op sommige dagen dit langer duurt dan u van ons gewend bent. We vragen hiervoor uw begrip.

Last van afgebroken (wring)pennen, tappen, boren of ander extreem hard materiaal? Vibropac heeft daar ook een oplossing voor: Eroderen!

Ook wel bekend als vonk-verspaning. 

Neem direct contact met ons als u hier problemen mee heeft door een serviceformulier in te vullen of even te bellen.

 

Meer weten over eroderen? Klik hier! 

IMG_1235-PS1 (1).png

Vibropac Producten

Wil jij voortaan zelf je vastzittende gloeibougies en verstuivers gemakkelijk verwijderen? Dat kan je met een van onze gereedschapssets zelf doen! Neem een kijkje onder producten voor meer informatie.

Daarnaast hebben wij verschillende oplossingen voor het reinigen en nabewerken van het verstuiverschacht of de verstuiver zelf. Ook voor afgebroken verstuiverneusjes hebben wij een een oplossing. Verder kan je in de shop alle losse onderdelen uit onze sets vinden.

Klik hieronder om naar al onze producten te gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem ook een kijkje in onze webshop!

Vibropac M40 & Accessoires

Schermafbeelding 2020-11-17 om 13.09.19.

AMT Werkplaats over Vibropac BV

Het artikel "Hoezo Vast?" geschreven door Hans Doornbos van AMT verteld over hoe schade bij het verwijderen van gloeibougies en verstuivers voorkomen kan worden. 

Wat anderen zeggen

paul.jpeg

Evert

eric.jpeg

Martijn

Peter.jpeg

Peter

Monteurs met kennis van zaken. Ik probeer het tegenwoordig niet eens meer zelf. Ik bespaar zoveel tijd en geld door het te laten doen door Vibropac. Tot de volgende keer!

Ik heb in het verleden vaak zitten kloten met vastzittende verstuivers en gloeibougies, na mijn kennismaking met Vibropac is dat verleden tijd! Ik heb toen een Vibropac m40 aangeschaft en heb daar tot de dag van vandaag nooit spijt van gehad! Ik kan niet meer zonder!

Ik maak nu ongeveer 2 jaar gebruik van de Vibropac M40 en ben nog steeds zeer te spreken! Ik gebruik hem tegenwoordig voor veel meer dan alleen het loshalen van verstuivers en gloeibougies. Vastzittende M6/M8 bouten of banjobouten bijvoorbeeld. Geweldig wat je er allemaal zonder problemen mee los kan halen

Vibropac Catalogus
Ontwerp zonder titel (29).png
Vibropac heeft al zijn producten samengevoegd in een overzichtelijke catalogus waarin je bij ieder product kan bekijken waarvoor je hem kan inzetten en natuurlijk zie je ons hele assortiment. 

Correspondentieadres

Vibropac B.V.
Postbus 437

3400 AK IJsselstein

Service & Productieadres

Edisonweg 11A

3404LA IJsselstein

Nederland

Vibropac BV

KVK: 30227224
BTW: NL818107765B01

bottom of page