Privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens: welke we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook leggen we uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Bescherming persoonsgegevens

Wij zijn ons ervan bewust dat u persoonlijke gegevens bij ons (achter)laat als u een bestelling plaatst. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u graag wilt weten wat er precies met uw gegevens gebeurt en of deze gegevens veilig worden opgeslagen. Hieronder wordt aan u uitgelegd welke persoonlijke gegevens van u worden gevraagd en wat we met deze gegevens doen. Zo begrijpt u precies hoe wij met uw privacy omgaan. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verantwoordelijke instantie

De verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens in de zin van de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming is Vibropac B.V. Vibropac.nl is onderdeel van Vibropac B.V. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.


Vibropac B.V. (statutaire naam)
Vibropac (handelsnaam)
Edisonweg 11A
3404 LA IJsselstein
Nederland
030 200 0277
info@vibropac.nl

Veilig opgeslagen

Al uw persoonlijke gegevens worden bij ons opgeslagen in een beveiligde database. Op deze manier kan iemand die er niets mee te maken heeft, ook niet bij uw gegevens. Daarnaast slaan wij uw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Indien uw gegevens aan derden worden gegeven – lees hieronder waarom en wanneer wij dat doen – dan eisen wij dat deze derden net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij en ze alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor deze derden ze heeft gekregen. Wij verstrekken of verkopen uw gegevens nooit aan derden voor commerciële doeleinden.

 

Welke gegevens

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, vragen wij om de volgende gegevens om uw bestelling te kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adres en woonplaats

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Betaalgegevens

 

Wat gebeurt er met uw gegevens:

Levering: Wij hebben uw naam, adres en woonplaats nodig voor de bezorging van de door u bestelde producten. In het kader van de bestellingsafwikkeling ontvangt de door ons ingezette transporteur (zoals PostNL, DHL, UPS en GLS) de noodzakelijke gegevens voor de bestellings- en leveringsafwikkeling.


Ook kan het zijn dat de bestelling wordt afgewikkeld door onze distributiepartners en/of leveranciers. Deze partijen ontvangen uw naam en bezorgadres zodat zij uw bestelling kunnen verwerken en leveren. Met al deze partners en leveranciers sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Klantenservice: U kunt met ons bellen en mailen. Wij registreren hierbij gegevens over het telefoon en de mailconversatie. Daarnaast maken wij notities die wij opslaan op onze server. Op deze wijze kunnen we snel helpen als u weer contact met ons opneemt of wij weer contact met u moeten opnemen. Daarnaast is uw telefoonnummer en e-mailadres voor ons uiteraard van belang om snel contact met u op te kunnen nemen over uw bestelling. Wij analyseren de contactmomenten om onze service en diensten te verbeteren.

Account: Wij maken voor u in ons systeem een klantenaccount aan na registratie. Hierin staan uw persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld naam, afleveradres en telefoonnummer.

Betaling: Wij maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving waarin u op verschillende manieren kunt betalen. U betaalt altijd vanuit een beveiligde betaalomgeving die u kunt herkennen aan het slotje linksboven in uw browser. Dit betekent dat er een beveiligde SSL-verbinding tot stand is gekomen.

iDEAL/overboeking: Voor betalingen via iDEAL/overboeking maken wij gebruik van onze partner mollie.nl. Uw naam en adresgegevens worden door mollie.nl gebruikt om de betaling te kunnen verwerken. Bankgegevens blijven bij Mollie.nl en zijn niet in ons bezit. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij daar wel inzage in krijgen, bijvoorbeeld bij een terugbetaling. Na betaling krijgen wij van Mollie.nl feedback of de betaling al dan niet gelukt is. Mocht dit zo zijn dan koppelen wij dit aan uw geplaatste bestelling.

Creditcard: Voor creditcard betalingen werken wij samen met het ICS. Naar ICSworden door ons geen persoonsgegevens gestuurd. Deze zijn bij ICS bekend.

PayPal: Wanneer u via Paypal betaalt, sturen wij uw naam en adresgegevens door naar PayPal. Overige gegevens zijn bij Paypal bekend.

Nieuwsbrief/dag-aanbieding: U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en het laatste nieuws. Voor het verzenden van de nieuwsbrieven/dag-aanbiedingen gebruiken wij het door u opgegeven e-mailadres en hebben hiervoor uw bevestiging nodig dat u als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de ontvangst. We kunnen u ook via deze e-mails persoonlijke aanbevelingen geven, tenzij u heeft aangegeven dit niet wenselijk te vinden. Deze persoonlijke aanbevelingen zijn gebaseerd op uw aankopen, reviewverzoeken en bezoekgeschiedenis. Indien u liever geen nieuwsbrieven en/of dag-aanbiedingen van ons meer wilt ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Ook kunt u zich uitschrijven door contact op te nemen met de klantenservice.

Reviews: Wij maken gebruik van meerdere (externe) reviewplatformen waar u een review kunt achterlaten. Het is afhankelijk van het betreffende reviewplatform of u uw persoonlijke gegevens moet opgeven om een review te kunnen plaatsen, deze sturen wij niet door. In sommige gevallen benaderen wij onze klanten pro-actief voor het schrijven van een review. Hiervoor wordt uw naam en e-mailadres naar het betreffende reviewplatform gestuurd zodat een uitnodiging verzonden kan worden.

Webanalyse: Met behulp van het statistieken programma van Google (Google Analytics) is het voor ons mogelijk om fouten op te sporen en verbeteringen op de website aan te brengen. Google Analytics maakt gebruik van cookies die op uw website worden opgeslagen. Hierdoor wordt gebruik van Google Analytics mogelijk. De door de cookie geregistreerde informatie (gebruik van de website en het IP-adres) wordt verzonden naar een server van Google. Doordat wij de trackingcode hebben uitgebreid met "gat._anonymizeIp();" is een geanonimiseerde registratie van uw IP-adres gewaarborgd.

Log-bestanden: Wanneer u de website bezoekt worden uw gebruikersgegevens opgeslagen in de server-logfiles. In deze logfiles zijn gegevens terug te vinden over welke pagina(‘s) u heeft bezocht en wanneer, het IP-adres, via welke website u op de website bent gekomen en uw browsergegevens. Deze log-files evalueren wij (in geanonimiseerde vorm) om de servercapaciteit te optimaliseren met als doel uw gebruikerservaring te maximaliseren.

Cookies: Wij maken gebruik van partners die, wanneer u een bezoek brengt aan onze website, een of meerdere cookies plaatsen op uw harde schijf. Het gaat hierbij om tijdelijk en/of permanente cookies. Deze worden automatisch gewist als de geldigheidsduur van de cookie verlopen is. De geldigheidsduur van een cookie kan uiteen lopen van 1 dag tot 10 jaar. De cookies bevatten geen persoonsgegevens met uitzondering van het IP adres. Ze dienen uitsluitend het doel u reclame te tonen van producten waarin u geïnteresseerd bent (re-targetting).

Social Media: Als u social media zoals Facebook en Instagram gebruikt, kunt u artikelen c.q. posts (van ons) delen met uw vrienden op uw social media account. Wij krijgen geen toegang tot uw social media account. Als u precies wilt weten hoe uw gegevens door deze social mediapartijen worden gebruikt en hoe u instellingen kunt aanpassen, raden wij u aan om het privacybeleid van deze partijen te raadplegen.

Acties/prijsvragen: Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, kan het zijn dat wij uw naam, adres en e-mailadres vragen. Op deze manier kunnen wij u benaderen mocht het zo zijn dat u een van de winnaars bent. Meer gedetailleerde instructies vindt u in de deelname voorwaarden van de betreffende actie/prijsvraag, die gedurende de actie/prijsvraag op onze website worden gepubliceerd.

Fraude: Fraude is heel vervelend. Om fraude te onderzoeken, voorkomen en tegen te gaan, gebruiken wij klantgegevens. Als er sprake is van een verdenking, zijn wij verplicht om uw gegevens door te geven aan overheidsinstanties.

Reparatie/garantie: Voor het uitvoeren van een reparatie (bij garantie) van een bij ons aangekocht product, kunnen wij gebruik maken van een andere partij (bijvoorbeeld de fabrikant). Wij dienen hier soms uw gegevens voor te verstrekken aan de betreffende derde. De doorgegeven gegevens mogen door deze derde alleen worden gebruikt om zijn taak te vervullen.

Externe dienstverleners: Wij maken ook gebruik van externe dienstverleners die ons bijvoorbeeld ondersteunen bij onze klantenservice, advertentie- en marketingcampagnes, bij het leveren van onze digitale diensten, bij het doen van klantonderzoek, bij het verkrijgen van ratings en reviews en bij het leveren van financiële diensten. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht en eisen dat ze alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor deze dienstverlener ze heeft gekregen. Daarnaast sluiten wij overeenkomsten met deze dienstverleners waarin wij afspraken maken over het gebruik van deze gegevens. Wij verstrekken of verkopen uw gegevens nooit aan deze dienstverleners voor commerciële doeleinden.

Uw rechten

  • U heeft het recht op uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

  • U heeft het recht om altijd inzage te vragen in de persoonsgegevens die wij van u hebben.

  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist, verouderd en/of onvolledig zijn.

  • U heeft het recht om vergeten te worden. Dit betekent dat u bij ons altijd de mogelijkheid heeft om uw gegevens / account te laten verwijderen of corrigeren. Dit geldt overigens niet voor persoonsgegevens die wij nodig hebben voor bijvoorbeeld facturen voor onze boekhouding.

  • U heeft het recht om u te verzetten tegen direct marketing en profiling. Profiling is elke vorm van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens zoals voorkeuren en het voorspellen van gedrag. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld klantprofielen creëren en op basis daarvan een persoonlijk aanbod bieden.

Indien u uw persoonsgegevens wilt inkijken, wijzigen of verwijderen, of u zich wilt verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, dan kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk uw gegevens aan te passen of te verwijderen in uw account op de website.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 2 september 2020

© 2020 - Vibropac B.V.

All Rights Reserved

Ontworpen door Vibropac B.V.

  • Facebook