top of page

VIBROPAC SERVICE

Vibropac Service kunt u inschakelen als u problemen ervaart met het verwijderen van gloeibougies en/of verstuivers. Wij kunnen de meeste problemen oplossen wat betreft vastzittende gloeibougies en verstuivers die door corrosie, lekkage of andere oorzaak niet meer te verwijderen zijn. Dit doen wij inmiddels al met meer dan 10 jaar ervaring, technische know how en gereedschap dat speciaal is ontwikkeld voor de zogenaamde “probleem” motoren. Deze combinatie garandeert een 99.9% succesgarantie. 

 

Niet alleen verwijderen wij gloeibougies en verstuivers uit alle merken dieselmotoren, wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei bouten of metaaldelen die afgebroken zijn in de motorruimte of elders door bijvoorbeeld corrosie of het plaatsen van te veel moment op de bout tijdens het vastzetten. Hierbij kunt u denken aan vastzittende of afgebroken kop- en kikkerbouten.

 

Belangrijk!

Beschadig de gloeibougies en/of verstuivers die problemen geven niet met ongeschikt gereedschap! Toch proberen kan leiden tot extra schade en resulteert in hogere kosten voor u en de klant. Schakel bij problemen direct Vibropac Service in en zij zorgen voor een succesvolle demontage. 

 

Heeft u een ander probleem dat hier niet genoemd staat? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden! 

bottom of page