VIBROPAC SERVICE

Vibropac Service kunt u inschakelen als u problemen ervaart met het verwijderen van gloeibougies en/of verstuivers. Wij kunnen de meeste problemen oplossen wat betreft vastzittende gloeibougies en verstuivers die door corrosie of andere oorzaak niet meer eruit te halen zijn. Dit doen wij met jaren ervaring, technische know how en gereedschap speciaal ontwikkeld voor de zogenaamde “probleem” motoren. Deze combinatie garandeert een 99.9% succesgarantie. 

 

Niet alleen halen wij gloeibougies en verstuivers uit alle merken dieselmotoren, wij zijn ook gespecialiseerd in het verwijderen van allerlei bouten die afgebroken zijn in de motorruimte of elders door corrosie of het plaatsen van te veel moment op de bout. O.a. kop en kikkerbouten zien wij regelmatig voorbijkomen. Ook deze zijn geen enkel probleem voor ons om te verwijderen. 

 

Belangrijk!

Beschadig de gloeibougies en/of verstuivers die problemen geven niet met ongeschikt gereedschap! Toch proberen kan leiden tot extra schade en resulteert in hogere kosten voor u en de klant. Schakel bij problemen direct Vibropac Service in en zorg voor een succesvolle demontage. 

 

Heeft u een ander probleem dat hier niet genoemd staat? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden! 

© 2020 - Vibropac B.V.

All Rights Reserved

Ontworpen door Vibropac B.V.

  • Facebook