Wie is Vibropac?

Vibropac B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van speciaal demontagegereedschap voor de automobielindustrie.

Al sinds 2007 zijn wij iedere dag bezig met het ontwikkelen en testen van de best mogelijke manieren om de verstuivers en gloeibougies te verwijderen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en sinds het begin hebben wij producten ontwikkeld die ervoor zorgden dat klanten keer op keer gloeibougies en verstuivers konden verwijderen zonder het cilinderblok eraf te halen. Verder hebben wij constant een groot aantal gereedschappen in ontwikkeling omdat ook de automotive branche niet stil zit. Deze gereedschappen worden eerst uitvoerig getest door het service team voordat deze door klanten beschikbaar zijn omdat wij streven naar een 99,9% slagingspercentage voor al onze producten bij gebruik. Hierdoor is het mogelijk dat we voor een probleem al een oplossing hebben liggen maar dat deze zich nog in de conceptfase bevindt. Neem daarom altijd contact op als u er niet zeker van bent of wij al een oplossing bieden.  Ons team zit namelijk niet stil en werkt gestaag aan een oplossing voor nieuwe problemen die naar voren komen bij de volgende generatie motoren.

Vibropac is binnen de automotive branche uitgegroeid tot een gerenommeerde naam. Wij leveren professioneel gereedschap. Vibropac staat voor een correcte en eerlijke manier van zaken doen. Wij zorgen daarom voor een perfecte garantie en dragen zorg voor een goede en snelle afhandeling.

Naast het verkopen van dit gereedschap komen wij ook bij u langs op locatie mocht u zelf de handen er niet aan willen branden. Vibropac service biedt de oplossing voor bedrijven die niet de mankracht of tijd hebben om dit zelf te doen. Onze experts komen bij op locatie in Nederland, Belgie en Duitsland.

Heeft u vragen over Vibropac, onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat ook u een tevreden klant wordt! Graag tot ziens!

IMG_1235-PS1 (1).png

© 2020 - Vibropac B.V.

All Rights Reserved

Ontworpen door Vibropac B.V.

  • Facebook